Companii

Crestere de 33% a veniturilor Medicover

17.11.2006, 17:07 15

Compania de servicii medicale Medicover Romania a inregistrat in primele noua luni ale acestui an venituri de 6,2 milioane de euro, in crestere cu 33% comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Ultimul trimestru al perioadei a adus companiei venituri de 2,2 mil. euro, ceea ce corespunde unei cresteri de 31%, fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit informatiilor prezentate de grupul suedez.
Reprezentantii Medicover Romania nu au facut nici un comentariu pe marginea acestor rezultate, pana la inchiderea editiei.
Medicover detine sapte centre proprii, trei in Bucuresti si cate unul in Cluj, Constanta, Focsani si Iasi. De asemenea, Medicover opereaza si printr-o retea de 70 de clinici partenere din toata tara.
Pe langa divizia de clinici, grupul detine si reteaua de laboratoare a Synevo. In primele noua luni ale anului in Romania, Synevo a inregistrat venituri de 6,3 mil. euro, ceea ce reprezinta o crestere organica de 5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Medicover detine 50% din piata de servicii medicale pe baza de abonament, conform propriilor informatii. Compania are 300 de angajati permanenti (medici, asistente, receptionere, personal administrativ si comercial) si 180 de medici colaboratori care consulta in centrele Medicover.
Compania de servicii medicale intentioneaza sa-si extinda in continuare activitatea in orasele mari din Romania, mizand in acelasi timp pe largirea gamei de servicii, pe care companiile le pot oferi in pachetul extrasalarial. In primele sase luni ale anului, Medicover a realizat venituri de aprox. 4 mil. euro, in crestere cu 34% fata de aceeasi perioada din 2005.
Incepand cu aceasta luna, Medicover a introdus dosarul medical electronic. Medicover este cea mai mare companie de servicii medicale din Europa Centrala si de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO