Companii

Cu noi clienţi corporate în portofoliu, Perfect Tour creşte cu 23%

Cu noi clienţi corporate în portofoliu, Perfect Tour...

Autor: Mirabela Tiron

21.07.2014, 00:05 221
Agenţia de turism Perfect Tour, controlată de Corina Păcuraru, a finalizat primul semestru cu o cifră de afaceri în creştere cu 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, după cum susţin oficialii companiei, care nu au făcut însă publică valoarea absolută a afacerilor.
 
„În primele şase luni ale anului am obţinut cel mai bun rezultat din istoria companiei (...). Cea mai mare creştere a fost înregistrată pe partea de business travel management, unde am reuşit să lărgim portofoliul de clienţi corporate“, a declarat Sorin Văduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour.
 
Anul trecut compania a finalizat cu afaceri de circa 206 milioane de lei (47 mil. euro), nivel aproape dublu faţă de cel înregistrat în anul anterior, după cum arată datele de la Ministerul de Finanţe.
 
În 2013 agenţia a semnat un contract cu cea mai mare companie locală - Petrom -, considerat cel mai mare din turism. Anterior acest client era în portofoliul Happy Tour, agenţie deţinută de fondul de investiţii spaniol GED. Petrom a organizat o licitaţie pentru contractarea de servicii de călătorie (bilete de avion, cazare), în urma căreia a fost declarată câştigătoare firma Global Star, al cărei partener în România este agenţia Perfect Tour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO