Companii

Cum arată unele dintre cele mai spectaculoase interioare din Bucureşti? Aflaţi din noua ediţie a După Afaceri Premium

Cum arată unele dintre cele mai spectaculoase interioare...

Autor: Roxana Petrescu

09.06.2016, 00:07 408

După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, vă invită în luna iunie să aruncaţi o privire discretă chiar în casele celor care imaginează case pentru alţii.

Nu vă sfiiţi şi păşiţi alături de noi într-unele dintre cele mai spectaculoase interioare din Bucureşti care poartă amprenta personalităţii unora dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi şi designeri din România. Cinci spaţii intime, cinci oameni foarte deschişi, cu stiluri foarte diferite, fiecare cu o proprie definiţie a noţiunii de acasă. Descoperiţi-le pe toate.

Dincolo de acest festin vizual, După Afaceri Premium vă răsfaţă simţurile cu o selecţie de ceasuri şi bijterii remarcabile, vă duce să gustaţi vinuri fine în combinaţii inedite chiar în inima Transilvaniei, vă vorbeşte despre tendinţe din modă şi design şi vă face cunoştinţă cu manageri, antreprenori sau parfumieri care ocrotesc miez de „revoluţie“ în ei.

Aşteptarea ia sfârşit azi, când a apărut noua ediţie a După Afaceri Premium. Dincolo de a răsfoi revista, nu uitaţi să accesaţi zilnic www.da.zf.ro pentru doza de lifestyle obligatorie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO