Companii

Compania americana de curierat UPS asteapta afaceri de 18,7 mil. euro in Romania, mai mari cu 25%

03.06.2010, 14:38 81

Compania americana UPS, unul dintre cei mai mari jucatorimondiali de pe piata de curierat, care a intrat direct pe piatalocala in 2008 prin achizitia Trans Courier Service, asteapta anulacesta o cifra de afaceri mai mare cu 25% pana 18,7 milioane europrin atragerea de noi clienti.

Compania a inaugurat astazi un centru regional langa aeroportuldin Otopeni, care are o suprafata de 2.500 de metri patrati. Cenruleste dotat cu o banda de sortare de 30 de metri si inlocuieste treiunitati ale UPS din Capitala.

Numarul de angajati al companiei s-a redus anul trecut cu 16persoane, pana la 115 angajati.

Compania americana a operat pe piata romaneasca prin intermediulagentului autorizat Trans Courier Service, pana in momentulpreluarii acestei companii de la actionarii Romtrans in 2008. Prinaceasta vanzare, Romtrans a renuntat total la partea de curierat,dupa ce in urma cu doi ani a desfiintat si divizia de profil dininteriorul companiei, care a fost achizitionata de Cargus.Ulterior, Romtrans avea sa vanda si cel mai mare business al sau,cel din transport, catre o filiala a gigantului Deutsche Bahn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO