Companii

Dan Fărcăşanu, care a condus timp de 11 ani şi jumătate activitatea fondului de investiţii Resource Partners, a fost recrutat de Mozaik Investments

Ultima poziţie deţinută de Dan Fărcăşanu înainte de a pleca la Mozaik Investments a fost aceea de country director pe România la Resource Partners.

Ultima poziţie deţinută de Dan Fărcăşanu înainte de a pleca la Mozaik Investments a fost aceea de country director pe România la Resource Partners.

Autor: Cristina Roşca

17.03.2023, 11:00 433

♦ Fondul Mozaik Investments îşi concentrează atenţia pe piaţa din România, având în portofoliu companiile 5 to Go (cafenele), Flavours (restaurante şi cafenele), Pago (servicii) şi Untold (entertainment).

Dan Fărcăşanu, un executiv cu experienţă vastă în piaţa de M&A, a fost recrutat de fondul de investiţii Mozaik Investments pe o poziţie de senior management, spun sursele ZF din piaţă. Până la momentul publicării acestei ştiri, Dan Fărcăşanu nu a putut fi contactat pentru a răspunde solicitării ZF privind această numire şi poziţia oficială pe care o deţine.

El a plecat în septembrie 2022 de la conducerea fondului polonez de private equity Resource Partners, pentru care a lucrat timp de 11 ani şi jumătate. În ultimii cinci ani şi jumătate el a fost country director pe România, anterior fiind investment director.

Resource Partners este un fond care şi-a concentrat atenţia pe piaţa-mamă, Polonia, aşa că în România a făcut o singură mutare – preluarea (şi ulterior vânzarea) lanţului de săli de fitness WorldClass. Exitul a avut loc în primăvara lui 2022, cumpărătorul fiind grupul african AIG. Resource Partners a vândut businessul după opt ani, însă existau discuţii privind intenţia de exit încă din 2018-2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO