Companii

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi Andrei Gavril, OMV Petrom

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi Andrei Gavril, OMV Petrom

Autor: Business Magazin

28.06.2011, 00:04 1936

Andrei Gavril, 33 de ani, are o carieră de opt ani în audit, iarde cinci ani a intrat în echipa celei mai mari companii din România- OMV Petrom.

Consecinţele sunt consecinţe, fie ele majore sau minore, deaceea Andrei Gavril vorbeşte despre responsabilitatea luării uneidecizii şi despre faptul că fiecare decizie poate fi crucială înmunca sa de zi cu zi: "De aceea nu pot să spun care a fost cea mainotabilă decizie luată pe plan profesional".

Andrei Gavril coordonează un departament de 25 de persoane şispune că investeşte destul de mult timp în încurajarea lucrului înechipă şi în comunicare. El lucrează în cadrul Petrom, liderulpieţei de petrol, din 2006 - a intrat în companie pe o poziţie deSenior Internal Auditor, a devenit apoi Internal Audit Manager, iardin ianuarie 2010 este Internal Audit Director. Înainte de a intraîn echipa OMV Petrom, Andrei Gavril a lucrat ca şi controlorfinanciar în cadrul Wienerberger România, iar anterior a lucrat caauditor în KPMG.

El este unul dintre cei 600 de tineri manageri pe carerevista Business Magazin i-a propus în ultimii şase ani ca osoluţie pentru schimbarea României.

"Obiectivul meu este să reuşesc să dezvolt în continuaredepartamentul de audit intern astfel încăt să sprijinimmanagementul în luarea deciziilor strategice. Am convingerea că nunumai în Petrom, dar în majoritatea companiilor internaţionale,auditul intern trebuie şi va ajunge un partener al managementuluide top în definirea şi validarea deciziilor strategice", explicăAndrei Gavril rolul pe care îl are acum în companie.

Oricum, principalele sale proiecte de viitor se leagă de OMVPetrom şi nu de planuri antreprenoriale sau migrarea către altedomenii: "Aici sunt expus unor situaţii foarte complexe şi am avutocazia să lucrez cu manageri cu experienţe extrem de variate, atâtîn ţară, cât şi în străinătate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO