Companii

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România”. Azi: Claudia Firez, Terapia Ranbaxy

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România”. Azi: Claudia Firez, Terapia Ranbaxy

Autor: Business Magazin

14.06.2011, 23:38 1733

Claudia Firez, 37 de ani, a profesat timp de doi ani ca medic,apoi a păşit în industria farmaceutică ca reprezentant de vânzări.Drumul până la campanii de marketing pentru cel mai mare producătorde generice din România a fost însă extrem de captivant.

Pentru cariera sa, cele mai mari oportunităţi s-au concretizatîn cadrul companiei Terapia Ranbaxy, unde a avansat de la poziţiade reprezentant medical senior la cea de area sales manager şi apoibranded business director şi director de marketing.

"Într-o piaţă atât de dinamică şi complexă cum este ceafarmaceutică, provocările generate de momentele dificile fac partedin cotidian - important este să le poţi depăşi, reuşind totodatăsă le transformi în oportunităţi."

Claudia Firez este unul dintre cei 600 de tineri manageri pecare revista Business Magazin i-a propus în ultimii şase ani ca osoluţie pentru schimbarea României.

Nicio zi nu seamănă cu alta, ceea ce, după cum spune chiar ea, oţine mereu "în priză". Mai ales că au fost destule situaţiinotabile în cadrul companiei, iar unul dintre acestea este lansareamodelului hibrid de business Ranbaxy-Daiichi Sankyo, care aînsemnat preluarea şi relansarea pe piaţa din România a douăproduse originale, cu rezultate notabile. Firez se mândreşte cuprezenţa a două medicamente Terapia Ranbaxy în top cinci produseOTC pe piaţa farmaceutică: Aspenter, locul al doilea, şiAspacardin, locul al patrulea.

La partea de dezavantaje, Firez spune că serviciul este extremde solicitant, iar cel mai mare minus pe care îl resimte estetimpul extrem de redus pe care îl poate petrece alături de copilulsău. Despre viitor, consolidarea poziţiei în companie şi evoluţiape o poziţie superioară în ierarhie sunt "lucruri pe care mi leimaginez posibile în următorii cinci-zece ani".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO