Companii

Electrocentrale Deva cauta furnizori pentru investitii de mediu de 20 de milioane euro. Vedeti aici ce lucrari sunt necesare

Autor: Carol Dan

07.06.2011, 23:44 297

Electrocentrale Deva, filială a producătorului de energieelectrică şi termică Termoelectrica, vrea să investească 85,5milioane de lei (20,7 milioane de euro) pentru realizarea unorinvestiţii de mediu.

Compania va selecta contractorii lucrărilor în urma uneinegocieri, programată pentru 11 iulie, se arată într-un anunţ alElectrocentrale Deva. "Numărul minim al candidaţilor trebuie să fiesuficient pentru a asigura o concurenţă reală şi, în oricesituaţie, nu poate fi mai mic de trei", potrivit anunţului.

Lucrările vor consta în colectarea şi transportul în depozit azgurii, cenuşii şi a produselor de desulfurare şi sunt estimate sădureze 36 de luni.

Electrocentrale Deva se află în localitatea Mintia, judeţulHunedoara.

Termoelectrica are trei filiale (Electrocentrale Deva,Electro­centrale Bucureşti şi Electrocentrale Galaţi) şi patrusucursale (Paroşeni, Doiceşti, Borzeşti şi Brăila) şi estecontrolată de stat, prin Ministerul Economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO