Energie

O firmă controlată de gigantul Eni a închiriat 13.000 mp în parcul industrial West Park

O firmă controlată de gigantul Eni a închiriat 13.000...

Autor: Roxana Petrescu

25.03.2015, 00:05 6239
Snamprogetti România, o companie care face parte din grupul Saipem al cărui acţionar principal este gigantul petrolier italian Eni, a închiriat o suprafaţă de 13.000 de metri pătrţi în parcul industrial West Park din Ploieşti, proiect deţinut de grupul belgian Alinso, în vederea realizării unei hale de producţie, potrivit informaţiilor din piaţă.
 
Suprafaţa închiriată este egală cu cea a celui mai mare hipermarket din România, construit de Auchan la Braşov pe platforma Tractorul.
 
„Snamprogetti România nu are niciun comentariu privitor la întrebările dumneavoastră“, au declarat repre­zentanţii companiei. Aceştia nu au confirmat sau infirmat informaţia şi nici nu au dat detalii despre ce urmează să se dezvolte pe platforma din Ploieşti.
 
Nici reprezentanţii Alinso nu au comentat aceste informaţii, precizând că politica grupului este de a nu dezvălui identitatea firmelor care închiriază suprafeţe în parcul industrial. Reprezentanţii primăriei din Ariceştii Rahtivani, comuna în care a fost construit West Park, nu au putut fi con­tactaţi pentru detalii suplimentare până la închiderea ediţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO