Energie

Volker Raffel, E.ON România: Avem 150 de proiecte solare în desfăşurare

Volker Raffel, E.ON România: Avem 150 de proiecte solare...

Autor: Roxana Petrescu

12.10.2021, 07:00 253

E.ON România, grup cu un business local de 1,2 miliarde de euro axat pe distribuţia şi furnizarea de energie şi gaze naturale, este implicat în dezvoltarea a 150 de proiecte solare pentru clienţi din sectorul de business, după ce compania deja a finalizat 200 de astfel de investiţii.

Energia solară este una dintre oportunităţile majore de afaceri din sectorul energetic, creşterea galopantă a facturilor determinându-i pe mulţi consumatori să facă pasul spre producţia proprie de electricitate.

„În acest moment, E.ON Energie România (compania de furnizare de energie şi gaz a grupului E.ON pe plan local) are în desfăşurare 150 de proiecte similare (solare) care includ montarea a 70.000 de pa­no­uri solare pentru companiile partenere“, a spus Volker Raffel, cel care a preluat în vara acestui an funcţia de CEO al E.ON România. Declaraţia apare pe contul personal de LinkedIn al lui Volker Raffel.

Anul trecut, cifra de afaceri consolidată a grupului E.ON România a fost de aproape 5,9 miliarde lei (1,2 mi­liarde euro), în scădere cu circa 7% comparativ cu 2019. Pentru anul 2021, grupul estimează o creştere de 9% faţă de cifra de afaceri a anului 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO