Companii

Familia Mihalcea dezvoltă o clădire de birouri în zona Timpuri Noi din Bucureşti

Familia Mihalcea dezvoltă o clădire de birouri în zona...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.11.2020, 17:45 469

Costel Băltăreţu, proprietarul companiei Cris Construct Oltenia, responsabilă de construcţia clădirii: Proiectul va fi gata peste un an. Am mai construit şi alte proiecte în Bucureşti, printre care un bloc de locuinţe şi o şcoală germană în zona Pipera.

Ramona-Elena Mihalcea şi Cristian Mihalcea dezvoltă, în zona Timpuri Noi din Bucureşti, lângă Universitatea Nicolae Titulescu, o clădire de birouri cu trei etaje, potrivit informaţiilor disponibile pe panoul afişat pe şantier. Clădirea are ca destinaţie „servicii financiar-bancare”, arată acelaşi anunţ.

„Proiectul va fi gata peste un an. Am mai construit şi alte proiecte în Bucureşti, printre care un bloc de locuinţe şi o şcoală germană în zona Pipera”, spune Costel Băltăreţu, pro­prie­tarul companiei Cris Construct Olte­nia, responsabilă de construcţia clădirii. Cristian Mihalcea, beneficiarul pro­iectului, nu a dorit să ofere informaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO