Companii

Fondatorii Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalităţii, mizează pe o evaluare a companiei de 2,5 milioane de euro în 2021, faţă de 1 mil.euro în prezent, şi extinderea reţelei de parteneri

Fondatorii Comarket, marketplace B2B adresat industriei...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2020, 11:30 128

Platforma Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalităţii româneşti, a devenit operaţională şi a atras până acum o finanţare de 80.000 de euro în prima fază a listării pe Seedblink, după o investiţie iniţială a fondatorilor de 100.000 de euro.

În prezent, platforma este evaluate la 1 milion de euro. Fondatorii Comarket estimează că evaluarea companiei va atinge valoarea de 2,5 milioane de euro după primul an de funcţionare şi 5 milioane după doi ani de la momentul lansării.

Comarket este un marketplace digital B2B care aduce împreună profesioniştii şi vânzătorii din industria ospitalităţii, cu scopul digitalizării şi eficientizării relaţiilor dintre ei.

"Feedback-ul pozitiv primit până acum de la jucătorii din industrie, care realizează că platforma este mai mult decât un magazin online, un tool de vânzare şi achiziţie de noi clienţi, plus o sursă de transparentizare pentru materii prime şi investiţii, ne dă încredere că planurile de dezvoltare vor fi atinse în primii doi ani de activitate”, a declarat Eugen Zbîrcea , COO şi co-fondator al Comarket.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO