Companii

Fostul director de PR al Praktiker s-a dus la compania din retail a lui Patriciu

Autor: Cristina Rosca

14.06.2011, 23:33 694

Tereza Dordia (39 de ani), care a ocupat timp de mai bine decinci ani poziţia de public relations coordinator în cadrulPraktiker România, a devenit PR manager în cadrul Mercadia HollandBV, compania prin care Dinu Patriciu controlează mai multebusinessuri din retail şi HoReCa.

"Am văzut în această schimbare în primul rând provocarea de atrece de la experienţa de organizaţie multinaţională aflată înetapa de consolidare la cea total diferită oferită de un grupromânesc aflat în plină expansiune. Pe de altă parte, GrupulMercadia Holland BV cuprinde mai multe companii, active în diferitearii de business", spune Tereza Dordia. Absolventă a Facultăţii deAutomatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii PolitehniceBucureşti, Dordia a lucrat timp de opt ani în domeniul relaţiilorpublice (Praktiker România şi DC Communication) şi şapte ani cajurnalist de business (Business Review, Naţional, EvenimentulZilei).

Mercadia Holland BV este un grup de companii româneşti având întotal peste 5.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 460milioane euro, potrivit propriilor informaţii. Grupul deţinereţelele MIC.RO, MACRO şi miniMax Discount, Bet Café Arena,BioGood, restaurantele Heritage şi Madame Pogany's din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO