Companii

Fourmont bifeaza afaceri de 3 mld. € la final de mandat

25.11.2009, 23:09 19

Francois Fourmont, francezul care a condus Automobile Daciaintr-un mandat de 6 ani si jumatate, spune la finalul mandatului caRomania trebuie sa progreseze la capitolul infrastructura siinvatamant pentru a sustine investitiile de miliarde de euro alecompaniilor straine.

"In cea mai mare parte a cazurilor studentii cu pregatiretehnica nu au pus piciorul in viata lor intr-o fabrica, in timp cein Franta, in momentul cand ies de pe bancile facultatii, aupetrecut deja 2 ani intr-o uzina", a declarat Fourmont.

Referitor la mandatul sau, Fourmont spune ca isi reproseazafaptul ca nu a acordat mai multa atentie colectivului de angajati,ceea ce a rezultat in greva generala din primavara anului 2008, darbifeaza ca realizari investitiile de 1,5 miliarde de euroimplementate pe plan local si afacerile de 3 miliarde de euro pecare grupul Renault le-a atins in Romania.

In prezent Renault Romania a ajuns la 18.000 de angajati siinglobeaza pe langa productia modelului Logan si activitati dedesign, cercetare tehnologica si export de subansamble auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO