Companii

Francezii de la Immochan şi-au luat director financiar de la Sonae Sierra

Francezii de la Immochan şi-au luat director financiar...

Autor: Cristi Moga

07.10.2013, 19:28 222

Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, l-a recrutat pe poziţia de director financiar pe Miguel Trindade, fost asset and finance manager în cadrul subsidiarei locale a grupului portughez Sonae Sierra. Portughezul Trindade şi-a început cariera în 1998 la firma de consultanţă Arthur Andersen, devenită ulterior Deloitte, după care a lucrat în Insulele Azore pentru guvernul Portugaliei, iar în 2007 a venit în România pentru a lucra în cadrul Sonae Sierra, companie care deţine mallul River Plaza din Râmnicu Vâlcea.

Echipa locală a Immochan, condusă de Tatian Diaconu, a ajuns la 20 de persoane după finalizarea tranzacţiei prin care francezii au preluat o serie de galerii comerciale din portofoliul Real, inclusiv echipele de conducere. Immochan a demarat recent lucrările la un centru comercial pe platforma Tractorul din Braşov, iar compania este pe cale să înceapă dezvoltarea unui alt proiect de retail în Bucureşti, pe platforma Tricodava din Drumul Taberei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO