Companii

Francizatul braşovean al McDonald’s face cu trei unităţi 18 mil. lei

Francizatul braşovean al McDonald’s face cu trei...

Autor: Cristina Roşca

01.09.2013, 14:45 1237
Antreprenorul local Adrian Daneş, 49 de ani, care deţine franciza a trei restaurante McDonald’s în Braşov, şi-a bugetat o creştere a businessului în acest an cu cel puţin cinci procente, în linie cu evoluţia din 2012.
 
„Estimez o creştere a cifrei de afaceri în acest an comparativ cu 2012. Şi anul trecut am crescut faţă de pre­ce­dentul, iar pentru acest an ne-am propus să ne menţinem creşterea sau chiar să o depăşim cu unu-două procente.“
 
Compania Adrian Restaurante care administrează cele trei unităţi McDonald’s din Braşov a terminat anul trecut cu afaceri de 18,1 milioane de lei (4,1 mil. euro), în creştere în lei cu cinci procente faţă de anul anterior. Compania are 110 angajaţi şi a raportat un profit net de un milion de lei, respectiv o marjă de 5,5%. Spre comparaţie marja de profit a McDonald’s România a fost anul trecut de 1%.
 
Aceste cifre îl poziţionează pe Daneş în topul celor mai mari 15 proprietari de restaurante din România după cifra de afaceri. Topul este dominat de McDonald’s, KFC şi Pizza Hut, nume internaţionale cu o istorie de aproape două de­cenii în România.
 

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO