Companii

Fraţii Buzoianu reiau construcţia unui proiect imobiliar pe fosta fabrică de dulciuri Feleacul din Cluj

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax

29.02.2012, 00:01 941

Firma Felinvest din Cluj-Napoca a reluat construcţia unui proiect imobiliar în oraşul Cluj, pe terenul fostei fabrici de dulciuri Feleacul, în prima etapă urmând să fie dezvoltaţi 14.000 de metri pătraţi de birouri şi 1.500 metri pătraţi spaţii comerciale, investiţie de 7 milioane euro.

"Construcţia este deja începută, iar până acum am investit trei milioane de euro. Pentru lucrările următoare la prima fază estimăm că vom investi circa 7 milioane de euro, bani pe care îi avem de la Banca Carpatica, 5 milioane de euro şi de la Banca Transilvania, 2 milioane de euro", a declarat Călin Buzoianu, directorul general al Felinvest.

Firma Felinvest, cu activităţi în domeniul imobiliar, este deţinută de omul de afaceri Octavian Buzoianu, fratele lui Călin Buzoianu. Felinvest, fostul producător de dulciuri Feleacul, şi-a schimbat în 2009 obiectul de activitate şi a intrat pe sectorul imobiliar.

"Complexul, denumit Rezident Business Park, va fi construit pe un teren de 20.127 metri pătraţi şi va avea în total 100.000 de metri pătraţi construiţi. În afara spaţiilor de birouri, vrem să dezvoltăm şi spaţii rezidenţiale, dar după ce vom finaliza birourile şi vom începe să avem venituri din închirierea acestora", a adăugat Buzoianu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO