Companii

FreshLook - un nou accesoriu pentru frumusete

17.07.2003, 00:00 21



Albastrul este culoarea ta preferata? ti-ai dorit dintotdeauna sa ai ochi violeti? Vrei sa-ti asortezi culoarea ochilor cu bluza ta verde favorita? Este simplu. Lentilele de contact cosmetice te ajuta sa-ti schimbi culoarea ochilor sau sa o pui in evidenta pe cea naturala.



Lentilele de contact cosmetice reprezinta o categorie de produse care se extinde tot mai mult in intreaga lume. Acestea devin un accesoriu nelipsit din trusa de machiaj a oricarei femei, la fel ca un fard sau un ruj de buze.





Ce nuante sau efecte alegi?



Gama de lentile cosmetice FreshLook, produsa de compania elvetiana Ciba Vision este cea mai bogata atat din punct de vedere al culorilor, cat si al efectelor. Concret, iata ce iti ofera lentilele FreshLook:



stralucire, profunzime, luminozitate - fara a schimba culoarea naturala a ochiului, ci doar dandu-i o "atingere" de glamour - FreshLook Radiance este cea mai noua gama de lentile cosmetice CibaVision, fiind prima si singura lentila care ofera luminozitate si profunzime ochilor, punandu-le in acelasi timp in valoare culoarea naturala. Recomandare: ochi inchisi si deschisi la culoare



* nuantare - exclusiv pentru ochii deschisi la culoare. Subliniaza si nuanteaza culoarea naturala a ochilor - FreshLook Enhancers



* schimbare discreta, cu aspect natural a culorii ochiului: 7 culori, atat pentru ochi inchisi, cat si pentru ochi deschisi la culoare - FreshLook ColorBlends. Ochii au aspect natural si contur bine definit. E o schimbare discreta, pe care o vei observa numai tu si prietenii tai apropiati.



schimbare dramatica, evidenta - 6 culori, pentru ochi inchisi, la culoare - FreshLook Colors. Sunt alegerea perfecta pentru o seara speciala. Schimba in mod evident culoarea ochilor si nu te lasa sa treci neobservata





Cum si cand se poarta FreshLook?



Lentilele cosmetice din gama FreshLook sunt recomandate a fi purtate pana la 30 de zile, consecutiv sau ocazional. Ele pot fi purtate intreaga zi, atat timp cat sunt confortabile, urmand a fi scoase obligatoriu seara. Trebuie insa scoase la cel mai mic semn de disconfort sau inrosire a ochiului. Lentilele de contact cosmetice FreshLook pot fi purtate de cei care nu au nevoie de corectie optica (nu au nevoie de dioptrii), dar pot fi si cu dioptrii: de la -8 la plus 6.



Cu sau fara dioptrii, lentilele cosmetice pot schimba complet culoarea ochilor, o pot nuanta sau ii pot oferi stralucire. Iti poti asorta culoarea ochilor cu machiajul, culoarea parului, starea de spirit sau cu tinuta si ocazia. In plus, efectul psihologic creat de lentilele cosmetice este deosebit.





Ce zic ceilalti despre tine?



Ochii tai ii pot influenta si pe cei din jurul tau. Un studiu recent facut de CibaVision, producatorul lentilelor de contact cosmetice FreshLook(r), a aratat ca oamenii asociaza in mod frecvent culoarea ochilor cu anumite trasaturi de caracter.



De exemplu, trasatura cea mai puternic asociata cu ochii albastri a fost frumusetea (42%). De asemeni, persoanele cu ochi albastri sunt considerate ca avand sex appeal (21%) si bunatate sufleteasca (10%).



29 % dintre respondente au asociat ochii verzi cu sex appeal-ul. Oamenii cu ochi verzi sunt de asemeni considerati ca fiind creativi (25%) si descurcareti (20 %).



Persoanele cu ochi caprui sunt considerate ca emanand inteligenta (34%), incredere (16%) si bunatate sufleteasca (13%).



Dintre persoanele intervievate, 60% si-au exprimat interesul in schimbarea culorii ochilor. Cele mai multe (27%) ar alege culoarea verde mai mult decat orice alta culoare, iar 18% ar opta pentru albastru.



Concluzia studiului a fost aceea ca o persoana poate influenta perceptia altora despre ea printr-o simpla schimbare a culorii ochilor, folosind lentile de contact cosmetice.



Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care lentilele cosmetice au cucerit starurile de la Hollywood precum si pe cele ale muzicii.ti se pare ca Jennifer Lopez arata sexy? Poate ca e din cauza culorii ochilor! De exemplu, in videoclipul piesei „I'm gonna be alrigth" Jennifer Lopez poarta lentile de contarct FreshLoook Color Blends.Pe parcursul clipului, J.Lo schimba lentilele, folosind la inceput unele albastre, apoi altele gri. (sursa:revista People).



Lentilele de contact cosmetice FreshLook ofera frumusetii tale un plus de culoare sau de stralucire. Poti fi mai atragatoare, mai puternica sau mai misterioasa alegand culorile sau nuantele care se potrivesc cel mai bine dispozitiei tale.



De acum, trusa ta cosmetica trebuie aa includa un nou accesoriu: lentilele de contact cosmetice Freshlook.





Ce avantaje iti ofera purtarea lentilelor de contact?



Statisticile arata ca aproximativ 60% dintre oameni au nevoie de corectia vederii. Majoritatea dintre ei pot obtine aceasta corectie cu lentile de contact. Insa pe langa corectia viciilor de refractie, lentilele ofera multe alte avantaje:



Vizual: camp vizual normal, mult marit fata de cazul purtarii ochelarilor (nu exista rama care sa blocheze vederea periferica) In plus, corectia optica se realizeaza in orice directie a privirii, deoarece lentila de contact se misca odata cu ochiul.



Cosmetic: lentilele de contact sunt practic invizibile atunci cand sunt purtate, iar efectul psihologic este deosebit - „arat bine, ma simt bine!" Lentilele de contact cosmetice pot fi utilizate cu sau fara dioptrii, pentru schimbarea sau nuantarea culorii ochilor.



Ocupational: multe profesii necesita vedere foarte buna, iar lentilele de contact sunt cele mai adecvate pentru avantajele lor optice. Fotografii, chirurgii sau sportivii beneficiaza din plin de libertatea de miscare oferita de lentilele de contact.



Lentilele inlatura inconvenientele ochelarilor: alunecarea de pe nas, presiunea asupra urechilor, nasului sau a tamplelor. In plus, lentilele de contact nu se aburesc, indiferent de schimbarea temperaturii.



Lentilele de contact necesita prescriptie, chiar daca sunt doar cosmetice (nu au si dioptrie).



Exista multe tipuri de lentile, iar alegerea lor se face in functie de corectia decare ai nevoie, precum si de modul in care vei dori sa le porti. Va trebui sa decizi daca vei purta lentilele doar ocazional - de exemplu in vacante sau la practicarea unor sporturi - in mod continuu, la serviciu, sau alternativ cu ochelarii. Cea mai importanta tendinta este orientarea catre lentilele cu inlocuire zilnica (Focus Dailies) sau cele cu port continuu de pana la 30 de zile si nopti (Focus Night&Day).



Gama de lentile oferite de Ciba Vision iti ofera optiuni pentru orice eroare de refractie, asa ca trebuie doar sa-si faci o programare la cea mai apropiata optica medicala sau cabinet oftalmologic, iar acolo sa alegi impreuna cu specialistul (oftalmolog / optometrist) ceea ce ti se potriveste.





Despre Optimed si Ciba Vision



De 11 ani, firma Optimed importa si comercializeaza in tara echipamente de investigare si chirurgie de uz oftalmologic, laseri pentru oftalmologie, chirurgie si dermato-chirurgie estetica, echipamente si instrumentar pentru atelierele de montaj ale opticilor medicale si, nu in ultimul rand, lentile de contact CIBA Vision si solutii pentru intretinerea acestora.



Mai multe informatii poti gasi pe pagina de internet www.optimed.ro sau trimitand un email la adresa office@optimed.ro .



Cu sediul central in Atlanta, CIBA Vision este lider mondial in cercetarea, dezvoltarea si realizarea produselor si serviciilor optice si oftalmice, ce includ lentile de contact, produse de intretinere a acestora si produse farmaceutice de uz oftalmic. Produsele CIBA Vision sunt prezente in peste 70 de tari. Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati CIBA Vision pe Internet la adresa www.cibavision.com



CIBA Vision este divizia Eye Care a Novartis AG, lider mondial in Stiinte Naturale, axat pe domeniile: Ingrijirea Sanatatii, Agricultura si Sanatatea Consumatorilor (Alimentatie si Auto-Medicttie). In 2001, vanzarile globale ale grupului au atins cifra de 3,2 miliarde CHF (19,1 miliarde USD) iar profitul a fost de de 7 miliarde CHF (4,2 miliarde USD).



Anual, grupul investeste aproximativ 4,2 miliarde CHF (2,5 miliarde USD) in cercetare si dezvoltare. Cu sediul central in Basel, Elvetia, Novartis AG are aproximativ 72.600 de angajati si opereaza in aproximativ 140 de tari din toata lumea. Pentru mai multe informatii, va rugam consultati http://www.novartis.com.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO