Companii

Gral inaugurează spitalul OncoFort, o investiţie de 7 mil. euro, la doi ani de la demararea proiectului

Gral Medical

Gral Medical

Autor: Ioana David

21.10.2013, 11:03 870

Operatorul Gral Medical, controlat de Robert şi Georgeta Şerban, inaugurează primul spital al reţelei OncoFort, în urma unei investiţii de 7 mil. euro la doi ani de la demararea proiectului. Din suma de 7 mil. euro, aproape 2,8 mil. euro au fost alocaţi anul acesta.

“Spitalul este un proiect de mult aşteptat pentru mine cât şi pentru echipa cu care lucrez”, a spus Robert Şerban.

Spitalul OncoFort este construit pe o suprafaţă de 5.000 mp, în apropiere de Piaţa Alba-Iulia din Capitală şi are o capacitate de 50 de paturi. Spitalul include o secţie de radioterapie, chimioterapie, bloc operator cu două săli de operaţie, departament de imagistică, un centru de diagnostic rapid, unde sunt acoperite peste 40 de specialităţI medicale în ambulatoriu.

Spitalul şi-a propus venituri de 4 mil. euro pentru primul an de funcţionare, iar după un an unitatea îşi va mări capacitatea până la 100 de paturi.

Grupul de firme Gral Medical a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de aproape 75 mil. lei, în creştere cu 17% faţă de anul precedent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO