Companii

„Grecia rămâne destinaţia de vacanţă cea mai căutată“

„Grecia rămâne destinaţia de vacanţă cea mai...

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2014, 15:36 874
Adriana Goicea, proprietara agenţiei de turism Cocktail Holidays, cu afaceri de circa 15 milioane de euro, spune că în acest an compania a contractat locuri pe mai multe zboruri charter din Bucureşti şi că are în ofertă inclusiv pa­chete din Iaşi spre Turcia şi Grecia, ce includ transportul cu avionul.
 
„Grecia rămâne destinaţia cea mai căutată. Până acum avem un nivel de rezervare între 5% şi 10%. Spre anumite in­sule greceşti, de exemplu San­to­rini, 10% din locuri sunt deja ocu­pate. Am introdus în acest an un nou zbor charter spre Zakyn­thos din Bucureşti.“
 
Apetitul crescut al ro­mâ­ni­lor pentru călătoriile în străi­nă­tate a adus mai multe destinaţii în portofoliul agenţiei, locuri în avioane charter în şapte insule greceşti, două insule spa­niole şi mai multe destinaţii în Turcia, dar şi în Egipt, faţă de un singur zbor pe o insulă în 1995.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO