Companii

Grupul Rădăcini va deschide zece magazine sub franciza Domino’s Pizza în Bucureşti

Autor: Mediafax

02.11.2010, 23:33 121

Compania cu afaceri în domeniul auto Rădăcini va deschide anulviitor în Capitală zece magazine Domino's Pizza, după ce a intratîn august pe piaţa livrărilor de pizza cu franciza americană, audeclarat reprezentanţii grupului de firme. În prezent, reţeaua demagazine francizate deţinută de omul de afaceri Ali Madadi numărădouă unităţi, iar a treia va fi deschisă până la sfârşitul anului.Investiţia în cele două magazine s-a ridicat la aproximativ douămilioane de euro.

Cu toate că pe piaţa livrărilor de pizza activează nume precumPizza Hut, Jerry's Pizza şi Trenta Pizza, firma din grupul Rădăciniţinteşte să devină în scurt timp lider pe acest segment înBucureşti. Grupul Rădăcini, companie cu capital român, activează pepiaţa livrărilor auto şi pieselor de schimb din anul 1995. Companiadeţine reţele de dealeri pentru mărcile Opel, Chevrolet, Mazda,Suzuki şi Cadillac, iar în vara acestui an a achiziţionat licenţapetru franciza Domino's Pizza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO