Companii

Hotelul Vega din Mamaia are încasări de 4 mil. euro. În weekend camerele sunt ocupate integral

Hotelul Vega din Mamaia a fost reclasificat la cinci stele după o investiţie de 10 milioane de euro

Hotelul Vega din Mamaia a fost reclasificat la cinci stele după o investiţie de 10 milioane de euro

Autor: Mirabela Tiron

31.08.2013, 10:16 964

Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, deţinut de Gabriel Comănescu, proprietarul grupului petrolier Upetrom, a avut încasări în creştere cu 7% în primele şase luni din acest an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, po­tri­vit oficialilor ho­te­lului. Valoarea ab­so­lută a venitu­ri­lor nu a fost făcută pu­blică.

„Referitor la sezonul de vară 2013 pot spune că a fost un sezon bun din punctul de vedere al gradului de ocupare şi al veniturilor din cazare, în linie cu aşteptările pe care le aveam“, a spus Răzvan Dobre, director de mar­keting şi de vânzări la hotelul Vega. Uni­tatea hotelieră operează 125 de camere. Dobre a mai precizat că avansul încasărilor până în iunie vine pe fondul „dezvoltării din ce în ce mai mult a businessurilor din zona Constanţa“.

În perioada iunie-august, hotelul de cinci stele din Mamaia a avut un grad mediu de ocu­pare de 78%, potrivit oficialului hotelului. În toate weekendurile, hotelul a funcţionat cu toate camerele pline, ceea ce nu s-a întâmplat însă şi în timpul săptămânii.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO