Ies nemţii şi italienii şi intră croaţii. Croatia Airlines intră pe piaţă cu zboruri directe din Bucureşti către Zagreb

6 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Operatorul aerian croat Croatia Airlines va opera pe perioada verii, începând cu luna mai, zboruri din Bucureşti către Zagreb, Split, Pula, Dubrovnik şi Zadar, conform datelor de pe site-ul companiei.

Spre ultimele patru destinaţii, avioanele Croatia Airlines ajung după ce fac escală la Zagreb. Primul zbor operat de compania aeriană spre destinaţiile din Croaţia va avea loc pe 19 mai, iar ultimul anunţat este pe 13 octombrie. Compania va avea zboruri lunea, miercurea şi vinerea, potrivit site-ului propriu.

Croatia Airlines este primul operator care lansează zboruri directe din România spre Croaţia, românii putând ajunge anterior pe cale aeriană în această destinaţie doar cu chartere. Operatorul aerian de stat din Croaţia atacă piaţa locală într-o perioadă în care această ţară este tot mai căutată de românii care pleacă din ţară pe perioada verii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Croatia Airlines
, zboruri
, Zagreb
, destinatii
, pasageri
, avioane
, companie aeriana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide