Companii

Invazie de mall-uri la Ploiesti: Africa Israel este cel mai nou jucator

23.11.2007, 17:08 93

Compania de dezvoltare imobiliara Africa Israel, controlata de omul de afaceri Lev Leviev, a cumparat un teren cu o suprafata de patru hectare in Ploiesti, pe care intentioneaza sa dezvolte un proiect mixt, care va cuprinde un centru comercial.
"Terenul este sub fabrica Flacara din Ploiesti si a fost cumparat saptamana trecuta pentru circa 15 milioane de euro. Investitia in proiect se va ridica la 100 de milioane de euro, in linii mari, si va cuprinde cu siguranta un centru comercial, probabil si apartamente si birouri. Din cate cunosc eu, este primul proiect de centru comercial din zona centrala a orasului", a declarat Reuven Havar, CEO al Africa Israel.
Ploiestiul este unul dintre orasele cele mai tintite de catre dezvoltatorii de centre comerciale, jucatori precum britanicii de la Westhill, nord-irlandezii de la Mivan sau oamenii de afaceri israelieni care dezvolta proiectele Euromall anuntand proiecte pentru orasul prahovean.
Cele mai importante investitii ale Africa Israel se concentreaza in Bucuresti, unde centrul comercial Cotroceni Park este cel mai avansat proiect al companiei. Pentru urmatorii ani, compania a anuntat investitii de circa un miliard de euro in piata imobiliara locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO