Companii

Investitie turca de 100 mil. € la Reghin in prelucrarea lemnului. Cum comentati?

12.04.2010, 23:10 163

Compania Prolemn din Reghin, controlata de firma KastamonuEntegre, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniulprelucrarii lemnului din Turcia, a demarat o investitie de 100 mil.euro intr-o fabrica de PAL (placi aglomerate folosite in industriamobilei si a constructiilor) si MDF (medium-density fibreboard -material folosit de asemenea in industria mobilei siconstructiilor).

"Noua fabrica este situata langa Prolemn. Lucrarile au inceputin urma cu doua luni si estimam ca vor fi recrutati in jur de 200de oameni", a spus Aydin Kirtiloglu, trade director alProlemn. Compania si-a anuntat primele intentii cu privire la oastfel de unitate inca din 2007, moment in care se analizau maimulte locatii, inclusiv in Bulgaria. In final, turcii au optatpentru Reghin. Prolemn a avut anul trecut o cifra de afaceri deaproximativ 50 mil. dolari (36 mil. euro), iar pentru acest an si-abugetat o crestere de 20%. In cadrul companiei lucreaza in prezent500 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO