Companii

Ivan Patzaichin deschide un restaurant pescăresc în Bucureşti, după modelul celui deţinut deja la Tulcea

.

.

Autor: Roxana Rosu

29.01.2018, 14:37 5267

Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar, un proiect culinar al Asociaţiei Ivan Patzaichin-Mila 23 şi al Asociaţiei RO-PESCADOR, a fost deschis săptămâna trecută în Bucureşti, la parterul clădirii The ARK din cartierul Uranus, în urma unei investiţii de 120.000 de euro. 

Acesta este al doilea restaurant marca Ivan Pescar, după cel din Tulcea, ambele propunând gastronomia specifică a Deltei Dunării, reţete tradiţionale lipoveneşti şi vinuri din Dobrogea.

”Numele restaurantului, Ivan Pescar, este numele unei specii de păsări care trăieşte şi în România, în Delta Dunării. I se mai spune şi pescărelul albastru (Alcedo Ahttis), sau King Fisher”, se arată în comunicatul asociaţiei.

Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar funcţionează în hub-ul cultural "ARK - Depozit de viitor", care găzduieşte platforma Tradiţii Creative şi magazinul de produse Patzaikin, la parterul clădirii The ARK.

The ARK se află în cartierul Uranus, în vecinătatea Fabricii de Bere Bragadiru şi a Pieţei de Flori Coşbuc. Este o clădire de patrimoniu industrial, fosta Vamă Antrepozite, operă de sfârşit de secolul XIX a arhitectului italian Giulio Magni (1859-1930), reabilitată şi consolidată la începutul secolului XXI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO