Companii

Konsalnet vrea 4 mil. € din transport şi procesare cash

Konsalnet vrea 4 mil. € din transport şi procesare cash

Autor: Andrei Cîrchelan

04.03.2014, 00:05 626
Firma de transport şi procesare cash Konsalnet, divizia com­­paniei poloneze cu acelaşi nume care şi-a început activi­ta­tea în România în 2012, estimează că va încheia anul acesta cu afaceri de 20 mil. lei (peste 4 mil. euro), de şase ori mai mari decât rezultatele de 3,3 mil. lei (0,75 mil. euro) obţinute în anul anterior, avâd în vedere că preia cotă de piaţă de la jucătorii care au dat faliment iar investiţiile încep să-şi facă efectul.
 
„Anul trecut s-a schimbat re­gula jocului. În a doua jumă­ta­te a anului am explodat, şi este un cuvânt pe care îl folo­sesc cu toată seriozitatea. Am deschis în vară centrul de la Craiova, iar numărul de clienţi a crescut foarte mult. Dacă în apri­lie principalul client era Raif­feisen, în decembrie aveam un venit facturat de 15 ori mai mare decât în aprilie“, a decla­rat pentru ZF Lucian Bito­lea­nu, care conduce în prezent com­pania, după ce Leo­nar­do Mân­droiu a demi­sionat anul trecut şi a fost în­lo­cuit tem­po­rar de polonezul Marcin Ostrzycki.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO