Companii

Lanţul hotelier AccorHotels va achiziţiona Travel Keys, un site de închirieri de proprietăţi de lux

Lanţul hotelier AccorHotels va achiziţiona Travel Keys,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.02.2017, 13:25 88

AccorHotels, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, a demarat negocierile exclusive pentru a achiziţiona Travel Keys, unul dintre jucătorii de top ai pieţei de închirieri vacanţe private.

Fondată în 1991, Travel Keys este un broker de turism ce reprezintă o colecţie de lux de peste 5.000 de vile, răspândite în peste 100 de destinaţii din Caraibe, Mexic, Hawaii şi Statele Unite ale Americii, Europa, Asia şi Africa.

Combinaţia dintre Travel Keys, onefinestay şi Squarebreak va consolida oferta AccorHotels, care va ajunge astfel la aproximativ 8.500 de adrese pe piaţa de închirieri private de lux, atât pe segmentul de vacanţă cât şi pe cel urban.

Tranzacţia este de aşteptat să se finalizeze în trimestrul al doilea din acest an, după procesul de due diligence.

„Suntem extrem de încântaţi să îi vedem pe Bobby Gibson şi echipa alăturandu-se familiei AccorHotels. Ei au construit o afacere foarte solidă de-a lungul anilor, care va avea un rol esenţial în strategia noastră de a crea jucătorul numărul unu din lume pe segmentul închirierilor private de lux. Travel Keys adaugă un portofoliu impresionant de proprietăţi premium la operaţiunile noastre curente”, a spus Sebastien Bazin, Preşedinte & CEO AccorHotels.

AccorHotels operează în 95 de tări, inclusiv în România unde are în prezent şapte hoteluri. Portofoliul său cuprinde branduri de lux precum Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman şi Swissôtel. De asemenea, lanţul cuprinde şi branduri precum Novotel, Mercure, Mama Shelter şi Adagio, inclusiv mărcile economice ibis, ibis Styles, ibis buget şi mărcile regionale Grand Mercure, Sebel şi hotelF1.

 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO