Companii

Managerii Dacia vor să îşi mărească salariile. Angajaţii se simt discriminaţi

Managerii Dacia vor să îşi mărească salariile. Angajaţii se simt discriminaţi
19.07.2010, 15:19 17

Sindicaliştii de la Uzina Dacia sunt nemulţumiţi de propunereaadministraţiei de mărire a salariilor managerilor, viceliderulSindicatului Automobile Dacia afirmând că se încearcă "dezbinareaunei echipe cu succese notabile", cu atât mai mult cu cât nu eraprevăzută nicio majorare salarială, informează Mediafax Business.

Potrivit viceliderului Sindicatului Automobile Dacia, IonIordache, angajaţii secţiei de Presaj au fost anunţaţi, luni,despre propunerea administraţiei de majorare a salariilormanagerilor, muncitorii exprimându-şi nemulţumirea faţă de aceastăsituaţie.

"Noi ne-am întâlnit azi (n.r. - luni), conform dreptului legal,stipulat contractual, cu membrii de sindicat de la Presaj, încadrul adunării generale, anunţată conducerii uzinei cu 48 de oreînainte. S-a luat act de nemulţumirile oamenilor, care nu sunt deacord cu aceste majorări salariale", a declarat viceliderulSindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache.

De asemenea, Ion Iordache a spus că marţi, în cadrul comisieiparitare, se va discuta despre această situaţie care va creadezbinare la Dacia.

"Muncitorii se simt discriminaţi, iar conducerea încearcă sădezbine o echipă cu succese notabile, deoarece în contractulcolectiv de muncă, încheiat la începutul anului, nu era prevăzutănicio majorare salarială pentru sectorul management", a afirmatviceliderul Sindicatului Automobile Dacia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO