Companii

Medcenter isi extinde reteaua

08.04.2005, 00:31 66

Reteaua de clinici private Medcenter va investi in acest an peste un milion de euro in deschiderea a patru centre medicale si cinci puncte de colectare, a declarat Florin Balanica, directorul general adjunct al companiei.

"Strategia de dezvoltare a companiei Medcenter se orienteaza pe doua directii - extinderea retelei de centre medicale si continuarea proiectului de externalizare a serviciilor de laborator a spitalelor de stat. In acelasi timp, vom deschide un laborator in spitalul privat de la Baia Mare", a adaugat Balanica.

El a precizat ca un centru medical si cele cinci puncte de colectare vor fi deschise in Bucuresti.

In prezent, Medcenter detine patru clinici medicale, dintre care doua in Bucuresti, una in Focsani si una la Iasi. De asemenea, compania administreaza trei laboratoare externalizate din cadrul spitalelor clinice din Buzau, Braila si Focsani.

Centrele medicale cuprind atat cabinete ale medicilor de familie si de specialitate, cat si laboratoare de diagnostic.

Anul trecut, Medcenter a raportat o cifra de afaceri de doua milioane euro, pentru acest an compania vizand o valoare de cinci milioane de euro.

"In prezent, avem incheiate peste 100 de contracte private si peste 15.000 de clienti si ne asteptam la o dublare a acestora", a precizat Balanica.

Potrivit oficialului companiei, Medcenter ocupa locul sase in topul furnizorilor de servicii medicale, in conditiile in care numai in Bucuresti exista 90 de companii care activeaza in domeniu.

Printre concurentii companiei se numara Medicover, Medsana, Centrul Medical Unirea si Romar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO