Companii

Medicover achiziţionează clinica Doctor Luca din Piteşti

Medicover achiziţionează clinica Doctor Luca din Piteşti

Autor: Roxana Rosu

06.10.2016, 11:55 1595

Medicover, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din România, a finalizat achiziţia clinicii Doctor Luca din Piteşti, parte a strategiei de extindere a reţelei.

Medicover a realizat de la începutul anului investiţii de aproximativ 2 milioane de euro.

Clinica din Piteşti a fost fondată în urmă cu 17 ani, de către doctorul Augustin Batiş, şi include peste 20 de specialităţi, 40 de medici şi a înregistrat peste 500.000 de pacienţi.

„Sunt încântat să văd cum clinica în care am investit aproape 20 de ani din viaţa mea se alătură unei reţele de prestigiu, pentru care pacienţii sunt întotdeauna pe primul loc. Am siguranţa că viitoarele schimburi de idei şi experienţă profesională între echipa clinicii şi cea a Medicover vor duce la rezultate măreţe care, în final, vor reprezenta beneficii pentru pacienţilor noştri”, a spus dr. Augustin Batiş, fondator al clinicii Doctor Luca.

Medicover preia activităţile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local şi vor fi coordonate de Synevo România, reţea de laboratoare parte a Grupului Medicover. Astfel, Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile în cadrul Doctor Luca, pentru a pune la dispoziţia pacienţilor din regiune numeroase teste certificate internaţional de cea mai înaltă calitate.

În prima jumătate a anului, Medicover a inaugurat patru clinici, în Ploieşti, Braşov, Galaţi şi Cluj-Napoca.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO