Companii

Medicover anunţă numirea lui Adrian Purcărea în poziţia de director general

Medicover anunţă numirea lui Adrian Purcărea în...

Autor: Ioana David

29.07.2013, 12:19 1527

Medicover, unul dintre cei mai mari operatori de servici medicale private, a anunţat astăzi că l-a numit pe Adrian Purcărea în funcţia de director general pentru România. Din această poziţie, Purcărea îi va raporta lui John Stubbington, chief operating officer al Medicover Group şi va coordona activitatea clinicilor şi a spitalului Medicover.

ZF a scris despre această numire încă din luna iunie.

“Odată cu lansarea primului spital din România în anul 2012, Medicover a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare a business-ului local (....)” a spus John Stubbington, chief operating officer al Medicover Group.

Adrian Purcărea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi deţine un MBA în Marketing în cadrul Programului MBA Româno-Canadian.

Din anul 2006 a ocupat funcţia de Country Manager pentru Freescale, o fostă divizie Motorola, coordonând o echipă formată din 300 de angajaţi. De asemenea, Adrian Purcărea este profesor asociat în cadrul Programului MBA Româno-Canadian, unde predă un curs de management şi strategie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO