Companii

Mega Image a deschis un supermarket şi un magazin Shop&Go în Bucureşti

Mega Image a deschis un supermarket şi un magazin Shop&Go în Bucureşti

Foto Silviu Matei

Autor: Cristina Roşca

22.08.2011, 00:00 912

Retailerul Mega Image, ce deţine pe piaţa locală supermarketurile cu acelaşi nume, magazinele de tip discount Red Market şi magazinele de proximitate Shop & Go, a deschis săptămâna trecută două noi unităţi, ajungând la un total de 87 de magazine pe piaţa locală.

Compania belgiană a deschis astfel un magazin Shop&Go pe Bulevardul 1 Mai şi un supermarket Mega Image pe Strada Icoanei, ambele în Bucureşti. Unitatea de pe Bulevardul 1 Mai este al cincilea magazin Shop&Go din Capitală, singurul oraş în care a fost dezvoltat acest format. În acest an Mega Image a mai deschis 15 unităţi, cele mai multe în Capitală.

Astfel, retailerul blegian este unul dintre cei mai activi pe expansiune, alături de Profi (Enterprise Investors) şi Macro (fostul Minimax Discount, deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu).

În urmă cu circa două luni compania a anunţat un plan de investiţii de 50 mil. euro în 2011 în economia locală, bani ce vor fi folosiţi pentru deschiderea de magazine noi, rebrandingul şi modernizarea celor deja existente, cât şi construcţia unui depozit de 40.000 mp, care a fost inaugurat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO