Companii

Mega Image numeşte primul român în funcţia de director comercial

Mega Image numeşte primul român în funcţia de director comercial

Autor: Cristina Rosca

24.08.2011, 00:00 1984

Retailerul Mega Image, cu afaceri de peste 883 mil. lei (210 milioane de euro), în creştere cu aproape 45% faţă de 2009, a numit-o pe Cătălina Aldea (37 de ani, foto) în funcţia de director comercial.

Aldea îl înlocuieşte astfel pe Michael Stathakopoulos, care a preluat o funcţie în cadrul Delhaize Group în Grecia. Cătălina Aldea, care a ocupat anterior poziţia de manager de achiziţii pentru alimente şi ulterior pentru produse proaspete în cadrul Mega Image, a lucrat şi în cadrul unor companii precum Univers'all (retail), Beiersdorf (cosmetice) sau Coty (cosmetice).

Ea lucrează în cadrul companiei Mega Image de aproape şapte ani, anterior ocupând poziţia de manager de achiziţii pentru alimente, băuturi şi produse de patiserie în cadrul retailerului Univers'all, care a intrat în faliment.

Ca director comercial ea va deveni membru în Comitetul Executiv şi va coordona activitatea departamentelor de Achizitii, Merchandising, Pricing, Promoţii în magazine, Calitatea şi Siguranţa Alimentelor. Astfel, Cătălina Aldea devine primul director comercial de origine română al Mega Image, după preluarea lanţului de către Delhaize Group în 2000.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO