Companii

Millennium, cladirea care a ars acum sase luni, inca sta goala

07.12.2009, 23:12 55

Proprietarii cladirii de birouri Millennium Business Center dinCapitala, care a ars in urma cu aproape jumatate de an, nu aureusit sa repuna in functiune imobilul, in ciuda faptului capierderile cauzate de neinchirierea spatiilor se apropie de douamilioane de euro, potrivit calculelor ZF.

"Nu avem noutati cu privire la turnul Millennium. Inca lucram ladetalii. Speram ca vom putea oferi mai multe informatii pe aceastatema in primul trimestru al anului viitor", au declarat pentru ZFreprezentantii fondului de investitii DEGI, care au platit peste 50mil. euro pe aceasta cladire in 2007. Printre chiriasii cladirii senumarau bancile MKB Romexterra, Alpha si Banca Mondiala, firmeleTranselectrica si Sanofi-Aventis sau casa de avocatura Bulboaca& Asociatii. Aceste firme, care plateau lunar circa 18-20 deeuro/mp pentru spatiile din cladire, au fost nevoite sa-si gaseascaalte spatii, iar cel putin o parte au renuntat la contractele deinchiriere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO