Companii

MOL are 38 mil. $ pentru explorare

MOL are 38 mil. $ pentru explorare

Autor: Roxana Petrescu

02.07.2013, 18:36 112

Panfora Oil & Gas, companie deţinută de grupul petrolier ungar MOL, specializată în explorarea şi producţia de hidrocarburi, a demarat la începutul acestui an lucrările de explorare pe unul din cele trei perimetre din vestul României pe care firma le-a câştigat în vara anului 2010.

În total, Panfora şi-a bugetat pentru anul acesta investiţii de 38 de milioane de dolari pentru lucrări de explorare pe cele trei perimetre, dar desfăşurarea acestui program de investiţii va depinde şi de momentul în care statul român va ratifica celelalte două acorduri petroliere.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO