Companii

Municipalitatea Oradea investeşte 2 mil. euro în reabilitarea unei şcoli

Autor: Laurentiu Cotu

22.12.2011, 13:09 139

Lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere a şcolii Avram Iancu, clasele I-VIII, din Oradea, investiţie de peste 8,2 mil. lei (circa 2 mil. euro), TVA inclus, vor fi finalizate până în luna aprilie a anului viitor. În prezent corpul C este gata în proporţie de 99%, fiind finalizate şi 78% din lucrările de reabilitare şi modernizare ale corpului B. Până în luna aprilie a anului viitor vor fi finalizate restul lucrărilor de construcţii-arhitectură şi dotările pentru corpul B.

Proiectul prevede construirea unei o săli multifuncţionale, a două magazii pentru materiale didactice, a mai multor cabinete, trei săli de clasă noi sau grupuri sanitare. În cadrul proiectului se va reabilita şi moderniza o suprafaţă totală de 3.453 mp.

Proiectul a fost contractat pe Axa prioritară 3 "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniului major de intervenţie 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.

Proiectul ''Reabilitare, modernizare, extindere şi dotări la şcoala Avram Iancu, corp B şi corp C, Oradea" a fost semnat de către Unitatea Adminitrativ Teritorială a municipiului Oradea şi Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional 2007-2013 (REGIO), Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, respectiv Organismul Intermediar, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO