Companii

Neagu, Schoenherr: Anul acesta este mai puţin efervescent în fuziuni şi achiziţii decât 2012

Mădălina Neagu

Mădălina Neagu

Autor: Cristi Moga

21.10.2013, 00:05 58
Mădălina Neagu, partenerul firmei de avocatură Schoenherr, care a coordonat echipa care a asistat grupul Real la vânzarea a 20 de hiper­marketuri de pe piaţa locală către fran­cezii de la Auchan, cea mai importantă tran­zac­ţie din retailul local, consideră că piaţa de fu­ziuni şi achiziţii a fost anul acesta mai puţin activă decât în 2012, în condiţiile în care investi­torii se confruntă cu o lipsă de predic­tibi­litate a mediului legislativ.
 
„Anul acesta a fost mai puţin efervescent ca 2012. Modificările legislative prin ordonanţe de urgenţă nu dau investitorilor vizibilitate, astfel că nu ştiu la ce să se aştepte. Am avut de su­ferit din cauza asta. Spre exemplu, în do­meniul energiilor regenerabile, după mo­difi­carea cadrului legal dezvoltatorii care aveau proiecte începute au continuat să lucreze, dar spre sfârşitul anului şi din acest sector s-au tăiat investiţii“, a declarat Neagu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO