ZF 24

NEPI vrea să înceapă lucrările la trei centre comerciale până la sfârşitul anului

NEPI vrea să înceapă lucrările la trei centre...

Autor: Cristi Moga

09.10.2013, 00:08 33
Fondul sud-african de investiţii NEPI, care deţine centre comerciale în Brăila, Ploieşti, Piteşti, Deva sau Turnu-Severin, vrea să înceapă până la sfârşitul acestui an lucrări de construcţie la alte trei proiecte - două în Bucureşti şi unu în Târgu-Jiu - şi să finalizeze totodată o investiţie începută la Galaţi.
 
Cel mai important proiect al companiei va fi cel de pe platforma Electroaparataj din cartierul bucureştean Pante­limon, unde NEPI intenţionează să înceapă săpă­tu­rile în următoarele săptămâni, astfel ca, în decembrie, dacă vremea o va permite, să se lucreze la fundaţia cen­trului comercial Mega Mall, o investiţie estimată la 150 mil. euro.
 
Proiectul dezvoltat în parteneriat cu grupul austriac Real 4 You va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi, Carrefour va ocupa cel mai mare spaţiu, iar finalizarea lucrărilor este programată pentru prima parte a anului 2015.
 
Cel de-al doilea proiect al companiei din Bucureşti va fi derulat pe platforma Vulcan din cartierul Rahova, unde NEPI avea un parteneriat cu firma Benevo, controlată de omul de afaceri canadian Michael Topolinski.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO