Companii

New Kopel România are un nou CEO cu experienţă în firme de leasing

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Corina Mirea

17.10.2013, 19:48 438

Subsidiara locală a grupului israelian New Kopel, cu activităţi de leasing operaţional, închirieri şi vânzări auto, l-a recrutat luna aceasta pentru poziţia de CEO pe olandezul Bas Hoekstra, cel care a fost în perioada 2010-2011 preşedinte al Asociaţiei Societăţilor Financiare din România.  El a preluat funcţia de CEO a companiei din România de la Dudy Perry, care a fost numit pe poziţia de preşedinte. Bas Hoekstra este absolvent al programului de master în istorie din cadrul Universităţii din Amsterdam. El şi-a început cariera în anul 1991, tot în industria de leasing, lucrând pentru o companie indiană de software şi consultanţă, unde a şi rămas timp de aproape patru ani, potrivit profilului de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. De-a lungul timpului, el a mai lucrat pentru companii şi instituţii precum GE Capital, Camera de Comerţ şi Industrie Olandezo-Română sau ING şi a locuit în România timp de şapte ani. 

Duddy Perry, cel care a ocupat funcţia de CEO al New Kopel România din 2005, lucrează pentru grupul israelian de 17 ani. În România, el a condus implementarea activităţilor de leasing operaţional şi rent a car, a pus bazele AAA Auto New Kopel, dealer de automobile rulate, şi a achiziţionat dealerul auto Opel Union Motors. New Kopel deţine pe piaţa locală diviziile Six rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia - Renault) şi AAA New Kopel (dealer de autovehicule rulate).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO