Companii

Ostahie relanseaza brandul DigitUp sub forma online

16.07.2009, 19:46 26

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex, detinut de omul de afaceri Dan Ostahie, a relansat brandul DigitUp sub forma unui magazin online pentru electronice si produse IT&C.
Potrivit reprezentantilor companiei, dezvoltarea platformei de retail online a fost realizata odata cu platformele Altex.ro si Mediagalaxy.ro, costurile investitiei fiind pana acum sub 100.000 de euro.
„S-a realizat o solutie complexa pentru toate cele trei website-uri, iar costurile au fost optimizate. Dezvoltarea noului site a vizat mai mult investitiile in logistica, cum ar fi dezvoltarea unui depozit propriu, plata electronica si alte servicii", a explicat Cristian Moanta, director de marketing si achizitii al Altex Romania.
Initial conceptul DigitUp a fost introdus in piata, la finalul lui 2007, sub forma unei retele de magazine de proximitate specializate in segmentul IT&C si al serviciilor conexe. In cursul anului trecut Altex a renuntat la dezvoltarea retelei DigitUp, care presupunea intr-un interval de 3-5 ani inaugurarea a maxim 100 de magazine, investitie care ajungea la circa 5 milioane de euro, potrivit estimarilor din acea perioada.
Pana la finele anului, obiectivul de vanzari pentru DigitUp.ro este, potrivit reprezentantilor Altex, de 100.000 de euro pe luna.
Altex a inregistrat o cifra de afaceri de 344 de milioane de euro in 2008, cu 9,5% peste rezultatul anului 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO