Companii

Pavăl de la Dedeman face teren de golf în Suceava

Pavăl de la Dedeman face teren de golf în Suceava

Dragoş Pavăl spune că „proiectul este de viitor“, dar crede că investiţia, estimată la 40 de milioane de euro, are şanse de realizare

Autor: Cristi Moga

22.03.2011, 23:58 467

Omul de afaceri Dragoş Pavăl, care controlează retailerul debricolaj Dedeman din Bacău, cu vânzări de 360 de milioane de euroanul trecut, intenţionează să dezvolte un complex turistic înapropierea oraşului Suceava, care va cuprinde şi un teren de golfcu 18 găuri, precum şi alte facilităţi pentru petrecerea timpuluiliber.

Pavăl, prin intermediul firmei Dedeman SRL, deţine 38,35% dinfirma Dragomirna Golf Resort, iniţiatorul proiectului, în timp cerestul acţiunilor sunt deţinute de către oamenii de afaceriDragoş-Mihai Serseni, Gheorghe David şi Daniel Tănase, cuparticipaţii de 20,5% fiecare.

Pavăl spune că "proiectul este de viitor", dar crede căinvestiţia, estimată la 40 de milioane de euro, are şanse derealizare.

Investitorii deţin un teren de 100 de hectare în localitateaMitocul Dragomirnei, la circa 10 kilometri de centrul oraşuluiSuceava, pe care îşi propun realizarea unui hotel cu 150 de camere,teren de golf, un centru spa, terenuri de sport, spaţii comercialeşi restaurante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO