Planurile pentru România. Tommy Hilfiger: Vrem ca în cinci ani să ajungem la 20 de magazine

13 feb 2017 Autor: Cristina Rosca

Georgios Betchavas, general manager Sarkk S.A.: „Exceptând Bucureştiul, în ţară mai există cel puţin cinci oraşe mari unde să ne putem dezvolta. Din momentul în care am deschis primul magazin până acum, nu ne-am concentrat atenţia doar pe Bucureşti, ci am mers şi către Cluj, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Constanţa.“

Compania are 12 magazine în cele mai mari oraşe, opt dintre ele fiind în Bucureşti, restul în Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

„Am intrat pe piaţa locală în aprilie 2007 când am deschis primul nostru magazin din Bu­cureşti, după un deceniu în care am o­perat franciza acestui brand în Grecia“, po­ves­teşte Georgios Betchavas, general ma­nager Sarkk S.A. compania care distri­buie Tommy Hilfiger pe piaţa din Ro­mâ­nia.

Compania care deţine franciza bran­du­lui american Tommy Hilfiger pe piaţa lo­ca­lă a fost fondată în 1998 şi acum este dis­tri­buitorul exclusiv al brandului pe pie­ţe­le din Grecia, Cipru, România, Bul­garia, Albania şi Macedonia. „Produsele Tommy Hilfiger sunt vândute în magazine mono­brand, în shop-in-shop-uri, outlet-uri, dar şi într-o reţea extinsă de magazine parte­ne­re.“

În România grupul deţine 12 magazine deschise în cele mai mari oraşe din ţară, cele mai multe (două treimi) în Capitală. Georgios Betchavas afirmă că pe piaţa locală compania operează pe lângă unităţile Tommy Hilfiger Sportswear şi alte trei magazine monobrand în Bucureşti – unul pentru copii şi două denim. Magazinul Tommy Hilfiger Kids este deschis în Băneasa Shopping City, iar unităţile Hilfiger Denim sunt amplasate în Mega Mall şi Park Lake.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2017

 
Cuvinte cheie:
magazine
, romania
, planuri
, piata
, brand
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide