Companii

Unilever mai stă şapte ani în birourile din Băneasa Business & Technology Park

Unilever mai stă şapte ani în birourile din Băneasa...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.02.2017, 00:04 456
Furnizorul de alimente şi produse de îngrijire personală Unilever a prelungit cu şapte ani contractul de închiriere a spaţiilor de birouri pe care le ocupă în proiectul Băneasa Business & Technology Park, dezvoltat în zona de nord a Capitalei de compania cu acelaşi nume.

Sediul central al Unilever South Central Europe este am­pla­sat încă din 2008 în Băneasa Busi­ness & Technology Park şi se desfă­şoară pe o suprafaţă de aproxi­mativ 2.500 de metri pătraţi de birouri clasa A.

Proiectul de birouri Băneasa Business & Technology Park este amplasat de-a lungul accesului rutier către aeroportul Henri Coandă şi în apropierea unuia dintre cele mai mari centre comerciale din ţară, Băneasa Shopping City. Parcul de afaceri are astfel acces rapid la facilităţile de producţie şi depozitare pe care compania Unilever le operează în zona Ploieşti. Proiectul a fost livrat la finalul anului 2007 şi a necesitat o investiţie de circa 40 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO