Companii

Posta Romana cauta consultant pentru un proiect de 60 mil. euro

09.02.2007, 18:57 11

Posta Romana cauta un consultant pentru proiectul de modernizare a centrelor de sortare automata din Bucuresti si Cluj, finantat in principal de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), cu o valoare totala estimata la 60 de milioane de euro.
Firma de consultanta va avea rolul de a ajuta Posta Romana in procesul de pregatire a documentatiei si a licitatiilor care vor fi organizate in cadrul proiectului, potrivit unui anunt al BERD. Consultantul trebuie sa se asigure ca proiectul respecta programul stabilit initial si ca se incadreaza in buget.
Posta Romana intentioneaza sa imprumute 50 mil. euro de la BERD pentru acest proiect. Una dintre conditiile impuse eventualilor consultati este experienta in proiecte derulate impreuna cu institutii financiare internationale.
Contractul cu consultantul ar putea incepe in luna aprilie si este estimat sa dureze circa 30 de luni. Semnarea acordului de imprumut intre Posta si BERD ar putea avea loc in prima jumatate a acestui an, iar plata consultantului va fi facuta din creditul contractat. In cazul in care imprumutul nu este primit, Posta isi rezerva dreptul de a anula procesul de selectie si de a respinge propunerile consultantilor.
Compania estimeaza pentru acest an afaceri de peste 300 mil. euro, fata de 260-270 mil. euro in 2006, si un profit in crestere cu peste 6 mil. euro, la 20 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO