Companii

Primăria Cluj-Napoca a demarat licitaţia pentru staţiile de închiriere a bicicletelor, proiect de 4,2 mil. euro

Primăria Cluj-Napoca a demarat licitaţia pentru staţiile de închiriere a bicicletelor, proiect de 4,2 mil. euro

Foto: Octav Ganea

Autor: Laurentiu Cotu

02.11.2011, 14:14 357

Primăria municipiului Cluj-Napoca a trimis spre publicare pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) documentaţia de atribuire a contractului de execuţie pentru proiectul "Reţea de Staţii Self-Service de închiriere biciclete", în valoare de 17,6 (circa 4,2 mil. euro). Proiectul prevede atât construcţia de infrastructură urbană (piste de biciclete şi staţii), cât şi dotarea cu echipamente (biciclete şi softul aferent).

Investiţia constă în instalarea a 50 de staţii self-service de biciclete, din care 44 în municipiul Cluj-Napoca iar restul de 6 staţii în localităţile Apahida şi Floreşti, urmând să fie achiziţionate un număr de 540 de biciclete.

Potrivit oficialilor primăriei Cluj-Napoca, odată finalizat proiectul ''Reţea de staţii self-service de închiriere de biciclete", clujenii se vor putea deplasa gratuit în orice punct al oraşului pe baza unui card emis la cerere, care permite ridicarea din staţie a unei biciclete şi respectiv depozitarea acesteia în punctul de sosire. Totodată, în cadrul proiectului vor fi construite noi piste de biciclete, pe o lungime totală de 14,5 km.
Durata contractului de achiziţie publică este de 12 luni de la data transmiterii ordinului de începere al lucrărilor. Din valoarea totală a proiectului, 13,4 mil. lei (3,2 mil. euro) reprezintă suma nerambursabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO