Producătorul de tâmplărie Optimedia din Oradea, cu afaceri prognozate la 100 mil lei, investeşte 1,2 mil. euro în automatizare

7 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de antreprenorii români Marius şi Simona Pantiş, a suplimentat cu 1,2 mil. euro bugetul de investiţii din acest an, bani care se vor concretiza în automatizarea procesului teh­nologic. Compania a bugetat iniţial pentru acest an investiţii de 2,4 mil. euro, care au fost deja implementate în primul semestru. „Datorită creşterii producţiei am hotărât să mai investim încă 1,2 milioane de euro în automatizare. Aceste noi investiţii cuprind, în principal, linii automate de transport şi montaj al ferestrelor din PVC, din hala de producţie existentă în noua hală construită, dar şi o magazie automată de gestionare şi sortare a unităţilor de geam termopan’’, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Ioan Pantiş, general manager al Optimedia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2017

 
Cuvinte cheie:
oradea
, producator
, investitie
, camioane
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide