Diverta a deschis trei librării noi în acest an, ajungând la 30 de magazine, iar vânzările s-au majorat cu 20%. Investiţia în amenajarea unui magazin nou se ridică la 50.000 de euro

7 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

Diverta, lanţul de librării deţinut de omul de afaceri Radu Octavian, şi-a crescut afacerile cu 20% în prima jumătate a anului faţă de perioada similară a anului trecut, după ce a deschis trei librării noi, potrivit oficialilor companiei. „A fost un semestru mult mai bun decât cel de anul trecut. Am deschis săptămâna trecută o librărie pe 180 de metri pătraţi în ParkLake, una în Constanţa şi una în Piatra-Neamţ. Pentru acest an nu mai avem în plan alte deschideri, dar anul viitor vom deschide încă cinci magazine”, a declarat pentru ZF Amalia Buliga, CEO al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2017

 
Cuvinte cheie:
diverta
, deschidere
, magazine
, vanzari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide