Producătorul lactatelor Monor, afaceri mai mari cu 7% în 2016

12 oct 2017 Autor: Mădălina Panaete

Carmo-Lact Prod din Bistriţa-Năsăud, producătorul lactatelor Monor, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 69,6 milioane de lei (peste 15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent, arată datele de la Miisterul de Finanţe. Cu toate acestea, profitul companiei s-a redus anul trecut cu 77%, până la 1 milion de lei.

Carmo-Lact Prod este una dintre cele mai mari zece afaceri româneşti din procesarea laptelui şi una dintre ultimele afaceri cu peste 200 de angajaţi deţi­nute de către antreprenori locali.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
lactate
, Monor
, producator
, lapte
, nasaud
, angajati
, Carmo-Lact Prod
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide