Companii

Producătorul de vopsele Köber investeşte 5 mil. euro în capacităţi de producţie şi depozite. „Credem că anul 2021 va fi similar cu 2020, într-un scenariu optimist“. „Scenariul realist pentru noi este că va fi un an cu o cerere mai mică de lacuri şi vopsele faţă de anul trecut“, spun reprezentanţii Köber

Antreprenori locali

Compania producătoare de lacuri şi vopsele din Neamţ a fost fondată în 1990 de Aurel Köber, de profesie inginer.

Compania producătoare de lacuri şi vopsele din Neamţ a fost fondată în 1990 de Aurel Köber, de profesie inginer.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.01.2021, 17:15 188

Producătorul de lacuri şi vop­sele Köber, deţinut de familia cu acelaşi nume din Neamţ, investeşte 5 milioane de euro în 2021 în producţie şi spaţii logistice.

„Continuăm să investim în dez­vol­ta­rea şi rafinarea capacităţilor de pro­ducţie, precum şi în depozite logistice pro­prii. Nivelul investiţiilor va ajunge la circa 5 mi­lioane de euro în acest an. După termi­na­rea anului 2020, putem să spu­nem că ne-am atins obiectivul şi am ob­ţinut rezultate similare cu cele din anul anterior. Suntem destul de mândri de acest fapt, deoarece credem că a fost o performanţă, într-un an atât de «altfel» cum a fost 2020“, spun repre­zentanţii Köber.

În 2019, compania din Neamţ a înre­gistrat afaceri de 354 de milioane de lei, fiind astfel liderul pieţei de lacuri şi vopsele, o poziţie pe care şi-a propus s-o păstreze şi mai departe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO